El Bàsquet Girona s'ha refet de la derrota de la setmana contra el Múrcia a Palau guanyant a la pista del Pardinyes Lleida en un partit que ha estat un autèntic festival anotador dels dos equips. El 28-31 del primer quart, amb els lleidatans fent vuit triples i tirant molt més de tres que no pas de dos (8 de 12 per 2 de 4) ja ha deixat clar per on aniria el partit amb Hester fent el que volia prop de cistella (15 punts i 17 de valoració en els deu primers minuts) L'encert de Wendell Davis, 29 punts al final, i els problemes amb les faltes de Hester han impedit que el Girona hagi trencat el partit fins ben entrat el darrer quart (74-85, després de cinc punts seguits de Herbert Graham. Els 17 triples amb que ha acabat el Pardinyes no han estat suficients per mantenir el duel anotador contra el Bàsquet Girana (85-97)

L'absència de Víctor Moreno en el Bàsquet Girona ha estat ben coberta per la producció de la tripleta bàsica de l'equip que entrena Àlex Formento: Albert Sàbat (17 punts ), Gerard Sevillano (19) i Antonio Hester (24 punts).