Tona - Girona B (0-1)

Sense rival. El Girona B continua acumulant triomfs i ja fa comptes per saber quan podrà celebrar el campionat i l'esperat ascens a Tercera Divisió. La diferència amb el segon classificat és de 17 punts, la distància sembla insalvable, i es que ja són 18 jornades disputades les del filial blanc-i-vermell i els homes d'Àxel Vizuete continuen invictes, mostrant una solidesa defensiva espectacular, amb només 2 gols encaixats.

Davant del Tona la història es va tornar a repetir. Un gran inici dels gironins va ser suficient per aconseguir els tres punts. Era el minut 10 i una jugada per banda la va culminar Noah, que va enviar l'esfèrica al fons de la porteria. Pel que fa a l'àrea Youssouf, com en altres partits, les jugades de perill arriben en comptagotes.

Grama - La Jonquera (1-0)

La Jonquera va caure per la mínima davant d'una Grama que se situa segona. Amb aquesta derrota els empordanesos cauen en posicions de descens.

Davant d'un rival surperior, la Jonquera va sortir molt ben plantada sobre el terreny de joc. Tot i així, una gran jugada colomenca va acabar amb l'assistència d'Ángel cap a Soler. Amb 1-0 al marcador, el partit no va canviar. La Grama buscava el segon i la Jonquera esperava a la contra. Només a la recta final del matx la Jonquera es va estirar per buscar un empat que no va arribar.

Llagostera B - Palamós (2-2)

El Llagostera B (penúltim) que lluita per evitar el descens va rascar un punt davant un Palamós que va tornar a desaprofitar la derrota del Vic. La segona plaça ara per la FE Grama és a 2 punts. Per contra, el Llagostera B s'enganxa a una salvació que té a 3 punts.

Als 8 minuts l'assistent va anul·lar un gol als locals per fora de joc. El degà ho va intentar amb arribades d'Espuña, Sergio González o Cornellà, però, va ser el Llagostera B qui va marcar al minut 25 mitjançant un xut d'Ayoub que va desviar un rival. Als 4 minuts de la represa Llorenç després d'una assistència d'Ayoub va fer el 2 a 0. En 10 minuts (del 54 al 64) Mármol va fer 5 canvis per buscar una reacció. Primer Jose va enviar la pilota al travesser i poc després Germán va escurçar distàncies (2-1, min. 72). Pau Juventany va tenir el 3 a 1 a manca de 10 minuts pel final. En uns instants finals frenètics, el Palamós es va bolcar a l'atac a la recerca de l'empat i la remuntada i va trobar el primer botí gràcies a una diana de Pep Vergara en l'últim minut.