Granada - RCD Espanyol (2-1)

El Granada va donar un nou pas cap a la salvació en vèncer aquest dissabte al Estadio Nuevo Los Cármenes per 2-1 a l'Espanyol, que va patir la seva primera derrota des de l'arribada d'Abelardo Fernández a la seva banqueta i continuarà, una jornada més, com a cuer de la classificació.

Reial Madrid - Atlético de Madrid (1-0)

El Reial Madrid es va emportar el derbi de la capital gràcies a un gol de Karim Benzema a la segona part (1-0) que va servir als merengues per consolidar la seva condició de líder, posar pressió al Barça, i guanyar, set anys després, a l'Atlético de Madrid al Santiango Bernabéu en un partit de Lliga.

RCD Mallorca - Valladolid (0-1)

El Reial Valladolid va conquerir el dissabte el seu primer triomf nou jornades després, en guanyar 0-1 al Mallorca al seu estadi, Son Moix, amb un gol del turc Enes Ünal a la segona part.

València - Celta de Vigo (1-0)

Un gol de Carlos Soler va decantar a favor del València un partit igualat, que el Celta va controlar fins al descans, i en el que els locals van ser més incisius a la segona meitat.

Leganés - Reial Societat (2-1)

Un portentós llançament de falta d'Óscar Rodríguez, amb el temps complet, va donar al Leganés una victòria de gran importància contra la reial Societat a Butarque.

EIbar - Betis (1-1)

Eibar i Betis es van haver de conformar amb un empat, que si bé a la classificació no té gaire repercussió per cap dels dos equips, fa justícia al qual es va veure a Ipurua, encara que Tello va tenir la victòria a les seves botes en el descompte d'un partit que podia haver caigut a qualsevol dels dos costats i va fer gaudir i patir a les dues aficions.

Ath. Bilbao - Getafe (0-2)

El Getafe va guanyar aquest diumenge a San Mamés per un golàs de Damián Suàrez a la primera meitat, una acció en la qual el lateral uruguaià va enllaçar dues parets i es va desfer de fins a set jugadors locals; i amb un gol de Jaime Mata des dels onze metres transformant un penal per mans d'Iñigo Lekue.

Vila-real - Osasuna (3-1)

Paco Alcácer va tornar al futbol espanyol per la porta gran. El gran fitxatge del Vila-real en aquest mercat d'hivern va ser titular tot just començar i va respondre amb un gol i un penal forçat, claus per la victòria del seu equip per 3-1 davant l'Osasuna.

Sevilla - Alabès (1-1)

El Sevilla va trobar un mur en l'Alabès i no va passar de l'empat, que no li val per assegurar-se la tercera plaça a la taula, però podia haver estat pitjor, perquè el conjunt visitant es va avançar al marcador amb un gol de Joselu, que poc després va contrarestar l'argentí Lucas Ocampos de penal.

FC Barcelona- Llevant (2-1)

El Barça va guanyar al Llevant gràcies a dos gols d'Ansu Fati, després de dues assistències de Leo Messi, en el duel que va tancar la jornada 22 de la Lliga Santander al Camp Nou, un intercanvi de cops que va somriure a la millor arribada blaugrana, obligat a no fallar per seguir al líder Reial Madrid.