El president del FC Barcelona, ??Josep Maria Bartomeu, ha decidit mantenir a Eric Abidal com a secretari tècnic del primer equip, després de la reunió que han tingut durant aproximadament dues hores.

Segons han informat a EFE fonts de l'entitat blaugrana, la trobada, en què també ha participat el director executiu del FC Barcelona, ??Òscar Grau, ha servit per solucionar malentesos i rebaixar la tensió viscuda entre Abidal i l'estrella de l'equip, Leo Messi, arran d'unes declaracions del primer al diari 'Sport'.

En una entrevista, el secretari tècnic del Barça va revelar que "molts jugadors no estaven satisfets ni treballaven molt" amb l'anterior tècnic, Ernesto Valverde.

Aquestes declaracions no van semblar bé a Messi, que va acusar Abidal d'embrutar a tot el vestidor si no donava noms i de no assumir la seva responsabilitat en la parcel·la esportiva, el que va donar patota menaipus d'especulacions sobre la destitució de l'exdefensa blaugrana.

Després d'aquest distanciament, que es va produir ahir, Bartomeu ja va contactar amb tots dos durant el dia d'avui per conèixer les seves versions dels fets i aplacar els ànims.

El president del club català ha estat durant gran part de la jornada a Brussel·les, on es trobava representant al Barça en una visita al Parlament Europeu en què es va promocionar la capital catalana.

A la seva tornada a Barcelona, ??s'ha reunit amb Abidal i Grau, no només per tractar la delicada situació en què havien deixat al secretari tècnic les seves declaracions, sinó també per acordar els passos que seguirà el club amb la lesió de llarga durada d'Ousmane Dembélé i altres assumptes relacionats amb el futur esportiu de l'entitat, segons han informat les mateixes fonts.

Finalment Abidal seguirà en el càrrec i demà acompanyarà a Bilbao el defensa Samuel Umtiti, qui no podrà viatjar en haver de comparèixer en un judici al matí.

Bartomeu, per la seva banda, tampoc viatjarà a la capital biscaïna amb l'expedició blaugrana, ja que ha d'atendre els seus compromisos laborals al matí, tot i que estarà a San Mamés per presenciar en directe el partit de quarts de final de la Copa del Rei.