El Bàsquet Girona ha donat un cop d'efecte guanyant a la pista del Prat, un rival directe (73-83). El triomf té molt valor perquè compta de cares a la segona fase, on hi haurà l'ascens en joc. Els homes d'Àlex Formento han firmat un gran últim quart. Amb un parcial de 0-12 a 5:34 pel final els gironins han fonamentat el triomf. Han passat del 58-51, al 58-63, i ja no han perdonat al rival. El Girona ha anotat 32 punts en aquest darrer parcial, després d'haver anat pràcticament durant tot el partit a remolc dels barcelonins, tot i que mai el Prat ha aconseguit trencar el partit.

Robert Cosialls, amb 14 punts i 22 de valoració, ha sigut un dels jugadors més destacats del partit. Sàbat, amb 16, ha sigut el màxim anotador de l'equip de Formento. Dissabte que ve, a Fontajau, el Girona tancarà la primera fase amb un partit intrascendent contra l'Albacete.

La mala notícia pel Girona ha sigut la victòria del Gran Canària B a la pista del Barça B (80-83) que dona opcions de classificar-se per a la segona fase als insulars. Als gironins els beneficia que el darrer bitllet per a la fase d'ascens sigui pels blaugranes, contra qui han guanyat els dos partits disputats. En canvi contra el Gran Canària han fet 1-1. En la darrera jornada el Barça va a l'Hospitalet i el Gran Canària rep el Villarrobledo.