El Barça visita aquesta nit el Betis en el Benito Villamarín (21 h, Movistar LaLiga), en un partit carregat de morbo pels múltiples retrobaments. Quique Setién, ara com a tècnic blaugrana, tornarà a la que va ser la seva casa, on va deixar seguidors i detractors a parts iguals. A més, Carles Aleñá, cedit al Betis pels culers, jugarà contra qui van ser els seus companys fins al desembre.

No està sent l'impuls pensat i necessitat en el Barça, però el tècnic càntabre comença a dotar el joc blaugrana de coses que ja va posar en pràctica al conjunt andalús, el seu anterior equip i en el qual va deixar un futbol vistós i ofensiu i a una afició dividida que el va recriminar, en part, per la falta de resultats. Cosa similiar al que està passant en els seus inicis en el Camp Nou, ja que ha perdut el lideratge de la Lliga i aquesta setmana ha caigut eliminat de la Copa del Rei per l'Athletic, en quarts de final. El Barça va jugar millor que els bascos a San Mamés, però va quedar eliminat.

Quique Setién no podrà comptar amb Gerard Piqué a l'eix de la defensa per acumulació de targetes, per la qual cosa tot fa pensar que la parella de centrals serà la formada pels francesos Umtiti i Lenglet. A més, amb les baixes de llarga durada de Dembélé i Luis Suárez,i amb Setién demanant un nou davanter, sembla que podria tornar a jugar la gran esperança blaugrana, Ansu Fati, acompanyant Messi i Griezmann en el trident atacant.