El Citylift GEiEG Uni Girona va trencar una ratxa de quatre derrotes consecutives amb una important victòria a la pista del Lima-Horta Barcelona (46-59), una pista on, fins ahir, només hi havia guanyat el Gran Canària. A més, el conjunt entrenat per Joan Pau Torralba va aconseguir aquest triomf gràcies a un espectacular últim període. Després d'un duel igualat fins al final del tercer quart (40-38), les gironines van estar molt fines en atac i van posar el cadenat en defensa per, finalment, vèncer per 13 punts de diferència, deixant amb 46 punts el tercer millor atac de la competició, que només va poder anotar 6 punts en l'últim període.

Després d'uns partits en què l'equip gironí havia fet minuts molt bons però no havia tingut la intensitat adequada en segons quins moments i això havia estat la causa de les derrotes, ahir van estar «els 40 minuts molt regulars» i aquesta era la clau per haver guanyat el duel, afirmava Torralba. Laura Méndez, Júlia Soler i Vanesa González, amb 11 punts cadascuna, van ser les màximes anotadores del conjunt visitant.