El Madrid va deixar enrere la desfeta de la Copa i va mostrar la seva capacitat de reacció per remuntar davant l'Osasuna a El Sadar (1-4). Un resultat que permet al conjunt blanc mantenir el lideratge de la Lliga.

El matiner gol d'Unai García als 14 minuts va fer despertar els de Zidane de la seva letargia, però en només cinc minuts Isco i Sergio Ramos van solucionar la papereta.

Els navarresos van sortir en tromba i abans de marcar ja havien avisat a partir de Nacho Vidal i José Arnaiz. Però va ser Rubén García el que més perill va provocar amb un mà a mà que Courtois va saber desbaratar. Els locals van trobar el premi amb la diana d'Unai García fregant el quart d'hora de joc. El defensa navarrès va rematar a la perfecció un servei de córner per posar l'1-0.

Lluny d'enfonsar-se, el conjunt de Zidane va respondre igualant la intensitat. David García va salvar sota pals un xut de Benzema. El mateix que va fer Estupiñán després d'una volea de Carvajal, abans que Bale rematés de cap per sobre la porteria.

Van arribar llavors els cinc minuts de contundència blanca. En el 33, Isco va caçar un rebot d'un xut de Balar, per sorprendre Herrera. I quasi sense temps per assimilar-ho, l'Osasuna va rebre un segon cop en forma de gol de Sergio Ramos, que a la sortida d'un córner va rematar de cap al fons de la xarxa. Era el minut 38 i el Madrid ja havia capgirat el marcador.

Tot i així, l'Osasuna va aconseguir refer-se després del pas pels vestidors i va mostrar les seves intecions amb un xut llunyà d'Iñigo Pérez i en un xut que va sortir fregant el pal de Rubén García. Encara que estaven bolcats en atac, la principal preocupació navarresa era que els madridistes podien fer molt mal a la contra.

Ho van estar a punt de fer en una doble ocasió d'Isco, des de la fontal, i de Casemiro, que va topar amb Herrera quan havia agafat el rebot del xut del malagueny. Però va ser Lucas Vázquez qui va liquidar el duel al minut 84 després que Benzema li servís el gol en safata. Luka Jovic, ja en el descompte, també es va sumar a la festa amb el 4-1 definitiu.