Al Peralada li agrada això de tenir rivals directes. Primer va golejar l'Horta en l'últim partit a casa (4-0) i ahir guanyava el Castelldefels gràcies a un gol solitari de Ritxi Mercader. Amb la cama esquerra, és clar. Després d'aquesta victòria, els d'Albert Carbó continuen mirant amunt a la classificació i escalen fins a la desena posició amb els mateixos 34 punts que el Manresa, novè.

Els verd-i-blancs s'han plantat a Castelldefels amb la moral alta. Ja als cinc minuts de l'inici del partit, Arnau Ortiz ha gaudit d'una bona ocasió per veure porteria. La perla del Peralada s'ha plantat dins l'àrea rival esquivant a tota la defensa i ha provat sort amb un xut ras que ha sortit massa creuat. Víctor Bertomeu era el següent en intentar-ho, però un cop ha rebut l'assistència de Ritxi se li ha fet de nit i els locals li han pispat l'esfèrica. La superioritat dels xampanyers era evident davant d'un Castelldefels que va necessitar arribar gairebé a l'equador de la primera part per fer sentir Aroca partícip del duel. El porter va mostrar-se segur per frustrar una rematada de cap de Marimón.

Gol de Ritxi i porteria a 0

A la represa, el Peralada va continuar insistint fins a trobar el premi. Al 56, Ritxi va afusellar el porter Romero amb un cacau des de l'interior de l'àrea directe a l'escaire. Amb el marcador a favor, Carbó va recórrer al primer canvi per donar aire fresc a l'equip i defensar el triomf. Els xampanyers van mostrar-se molt sòlids en el treball defensiu per evitar qualsevol perill per part del Castelldefels. Sobretot, a pilota aturada. L'acció que podia ser més determinant del conjunt local.

Conscient que l'avantatge era mínim, el Peralada va pressionar per buscar el segon. Sergi Romero va topar amb un defensa quan ja olorava de prop la porteria. Al 82, va ser Aroca qui salvava el partit traient un peu per evitar l'empat. El porter va ser providencial per deixar la porteria a 0 per segona jornada seguida.