El davanter francès del Barça, Ousmane Dembélé, va ser operat ahir a Finlàndia del trencament del tendó al bíceps femoral que pateix i, segons va informar el club, ara haurà d'afrontar un temps de baixa aproximat d'uns sis mesos. D'aquesta manera, es perd el que resta de temporada després de només haver jugat nou partits oficials des que va començar el curs, marcat per les lesions.

«El jugador del primer equip Ousmane Dembélé ha estat intervingut satisfactòriament a Turku (Finlàndia) pel doctor Lasse Lempainen del trencament del tendó proximal de bíceps femoral de la cuixa dreta. El temps de baixa aproximat és de sis mesos», va anunciar el club a mitja tarda amb un comunicat.

Dembélé ja havia patit una lesió al bíceps femoral el passat mes de novembre, i quan estava molt a prop de rebre l'alta mèdica va notar unes molèsties que acabarien derivant en aquest nou problema muscular, l'actual. Això l'ha obligat a ser intervingut de nou. S'esperava que l'extrem francès es convertís en el reforç al mercat d'hivern que finalment no ha arribat a la zona ofensiva de l'equip, força mermada per la baixa confirmada de Luis Suárez fins al proper mes d'abril. Així mateix ho va confirmar el seu entrenador, Quique Setién.

Un cop confirmats els sis mesos de baixa, la de Dembélé és una lesió de llarga durada. D'aquesta manera, el Barça està a l'expectativa de rebre el vistiplau de La Lliga tot depenent del que digui la seva comissió mèdica. Si l'obté, el club incorporarà un jugador que supleixi el buit que deixa el davanter francès. Un futbolista que acumula diverses lesions musculars aquesta temporada, tres de les quals a la cuixa. Les últimes informacions situen Ángel Rodríguez, atacant canari del Getafe, com el més ben posicionat per acabar vestint la samarreta blaugrana.