El Gran Premi de la Xina de Fórmula, que s'havia de celebrar del 17 al 19 d'abril, s'ha posposat sense fixar encara una nova data a causa de l'epidèmia de coronavirus que afecta el país, segons va informar ahir la FIA.

Tant l'organització de la Fórmula 1 com la mateixa FIA van comunicar que han acceptat la sol·licitud del promotor del gran premi xinès per posposar la prova a una nova data davant la incertesa que es viu al país pel brot de coronavirus. Des de l'anunci fet ahir a la data inicialment prevista per al GP de la Xina encara faltaven 63 dies, però la incertesa que envolta l'epidèmia ha portat a l'ajornament de la prova.

A través dels comptes en xarxes socials dels organitzadors de la competició es va apuntar que es seguirà analitzant durant les properes setmanes la situació per avaluar possibles dates alternatives per celebrar la cursa.

El Gran Premi de la Xina, amb seu al circuit de Xangai, era la quarta prova del calendari d'aquest 2020 a la Fórmula 1, torneig que arrencarà el pròxim 15 de març a Austràlia, i l'última prova abans que el certamen saltés a Europa, on els Països Baixos acolliran la cinquena cita del campionat. Després de la cancel·lació del GP de la Xina, la competició saltarà directament del GP Vietnam, que debuta aquest any i previst per al proper 5 d'abril, al GP dels Països Baixos, previst per al 3 de maig al circuit de Zandvoort.