15 de febrer de 2020
15.02.2020
Diari de Girona

«No és vital, però sí que és un partit molt important»

Tercer per la cua, el Bordils visita el penúltim classificat, el Zarautz, amb l'objectiu de guanyar per deixar un rival directe pràcticament sentenciat

15.02.2020 | 01:28
«No és vital, però sí que és un partit molt important»

A Bordils ja saben de què va tot això. La realitat és la que és. La d'un equip que, lluny de disposar del pressupost i la infraestructura d'altres entitats, ha de bregar i serrar les dents cada temporada per salvar la categoria. Les coses de competir a Divisió d'Honor Plata, la segona màxima categoria estatal, per a un equip d'un poble d'un parell de milers d'habitants. Aquest curs no hi ha pas cap excepció. Tercer per la cua, té 13 jornades per davant per atrapar la permanència. Al seu favor hi juga la màxima igualtat que hi ha. El Bordils és catorzè amb 14 punts, però és que el cinquè només en té 5 més. Les diferències són mínimes. Per tant, encadenar dos o tres bons resultats és vital per accelerar i deixar enrere el perill. Pau Campos i companyia no volen deixar-ho estar per a l'últim moment. S'hi volen posar avui mateix i l'escenari és ideal per fer-ho. Juguen a la pista del Zarautz, penúltim i rival directe. El matx, a les 19:30 hores.

Ara mateix es troben 5 punts per sota. Guanyar, per tant, significaria un cop d'efecte interessant. «És un partit molt important per a nosaltres i vital per a ells. Hem d'intentar jugar amb la seva responsabilitats. Si els superem, els deixarem gairebé sentenciats», explica Camps, qui avisa també del bon moment de forma del conjunt basc. «Han jugat bé durant tota la primera volta, el que passa és que molts cops i en partits ajustats sempre els ha sortit creu. Ara la cosa ha canviat, perquè els resultats del 2020 són bons». El considera un rival «molt i molt dur» i en destaca la seva defensa. «Són incòmodes, els agrada el seu joc lent i pesat. Hem d'intentar imposar el nostre ritme». Tomàs Bañeras i David Masmiquel estan descartats i a l'expedició hi ha algun jugador tocat, encara que a disposició del tècnic. «No estem preocupats per estar a baix. Tot està molt apretat i queden molts partits. Hem de ser forts a casa però si guanyem algun partit a fora això ens permetrà equivocar-nos algun dia com a locals».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook