L'Espanyol va resistir al camp del Sevilla, on va esgarrapar un valuós punt en un partit en què va haver d'afrontar els últims 25 minuts amb un home menys per l'expulsió de Víctor Sánchez, que va veure la vermella al 69 per doble amonestació. Els d'Abelardo van afrontar el duel amb la important baixa de Raúl de Tomás, el seu golejador, afectat d'unes molèsties físiques. Malgrat això, van empatar i continuen sumant en la seva lluita per escapar del pou.

No van començar gaire bé les coses per a l'Espanyol, que va veure com l'argentí Lucas Ocampos, el més actiu en els minuts inicials, feia el primer al quart d'hora de joc. Va connectar una centrada mesurada de Suso amb el cap per batre Diego López. No va trigar gens a reaccionar el conjunt visitant, que va generar incertesa al seu rival. Fins que va arribar una acció més que polèmica. L'àrbitre, Cordero Vega, va consultar amb el VAR una acció entre el central Sergi Gómez i el davanter Jonathan Calleri, en què va acabar xiulant una falta a la frontal de l'àrea i amonestant amb targeta groga el defensor. Ho va aprofitar Adrián Embarba per empatar el marcador, mentre que al segon temps era el xinès Wu Lei qui capgirava l'electrònic fent l'1-2 quan passaven cinc minuts del segon temps. Li va costar un món reaccionar, al Sevilla, que acabaria aprofitant l'expulsió de Víctor Sánchez. Tot i que Abelardo va poblar el camp de jugadors defensius, Suso va empatar al minut 80. El conjunt andalús es va volcar a buscar la remuntada, però no ho va aconseguir malgrat els cinc minuts d'afegit.