Torna l'horari de les cinc de la tarda al Municipal d'Olot i a cinc punts volen deixar els de la Garrotxa La Nucia, rival que visita aquesta tarda el Municipal. Els de Raúl Garrido encaren el partit d'avui ocupant la novena posició amb trenta-quatre punts i immersos en una gran dinàmica. Els vermells no perden un partit des del cinc de gener al camp de l'Andorra (1-0) i acumulen fins a cinc jornades sense conèixer la desfeta havent conreat tres empats, contra Cornellà (1-1), Lleida (1-1) i València Mestalla (2-2) i dues victòries contra l'Ebro (1-2) i el Castelló (1-0). «En cada partit hem de sortir amb la intenció de guanyar sempre. No hi ha enfrontaments més importants que d'altres. Tots ells tenen al·licients i el d'aquesta setmana és guanyar per evitar que el rival ens avanci i poder apropar-nos a l'Andorra, el vuitè classificat», posava l'objectiu sobre la taula Garrido, que no dona excessiva importància al fet de jugar el primer dels dos partits consecutius que disputarà l'Olot a casa. «En el meu cap només existeix el partit de diumenge. No ens posem objectius diferents per jugar dos partits seguits a casa», apuntava l'entrenador valencià.

La Nucia de Cesar Ferrando està sent una de les revelacions de la temporada. Els valencians ara mateix ocupen la desena posició de la classificació amb trenta-dos punts. Tot i ser un dels novells en la competició s'ha mantingut en tot moment lluny del descens i és un dels dos equips, junt amb el València Mestalla, que han aconseguit fer-li més d'un gol als olotins en aquest curs. A l'anada, els d'Alacant van poder véncer els garrotxins per un 2 a 1. «Segueix sent l'equip que vam veure a la primera volta tot i fer fitxatges en aquest mercat d'hivern. Tenen jugadors molt experts i que s'adapten perfectament al que els demana l'entrenador, que li està traient el màxim rendiment a la plantilla», analitzava Garrido al rival d'avui a la prèvia.

Entre setmana, els olotins van jugar un amistós davant el Peralada. El nou fitxatge dels garrotxins Moha Chaboura que ve procedent del Prat on ha romàs durant la primera part de la temporada i que ja va debutar davant el Castelló, va fer dos gols en la victòria per 2 a 5 davant els empordanesos. Garrido assegurava que està il·lusionat amb el que està aportant i pot seguir donant el davanter de l'Armentera. «Té molta influència en el joc amb la pilota als peus. És vertical, sempre intenta mirar porteria i està tenint una actitud excel·lent», el definia.

Pel partit d'avui, els garrotxins tenen la delicada baixa de Lluís Aspar, que es va lesionar davant el València Mestalla en el seu millor moment del curs. Carles Mas, Vivi i Kilian també són dubte per molèsties físiques.