L'Escala va gratar un punt en el camp del Sabadell Nord en un partit molt igualat i amb molt poques ocasions de gol pels dos equips. El bàndol local va generar bastant de perill en les accions a pilota parada però el porter Ureña les va solventar molt bé. Per l'altre cantó, l'Escala va tenir les seves a través d'alguna jugada combinada sobretot amb l'entrada de Massó. Els escalencs es van avançar però a les acaballes els van empatar a través d'un penal que es podia haver evitat. Tot i l'empat els empordanesos fan bo el punt. Amb aquesta unitat els de l'Escala es mantenen a la desena posició amb vint punts, encadenant quatre jornades empatant. El proper cap de setmana descansen per les festes de Carnestoltes.

Empat sense gols entre la Jonquera i el Júpiter que no serveix per a res a ambdós conjunts. L'enfrontament va estar marcat per la igualada entre els dos equips que no van disposar d'ocasions clares per obrir el marcador. Amb aquest repartiment de punts els gironins pugen a la dotzena posició de la classificació amb 21 punts mentre que el Júpiter es manté a la catorzena plaça amb un menys. De fet, els barcelonins són l'equip que marquen les posicions de promoció de descens. Els empordanesos rebran el Lloret d'aquí dues setmanes en el que serà el derbi gironí del cap de setmana.

Nou partit i nova victòria del filial del Girona a Primera Catalana. Aquest cop la víctima va ser el Guineueta que ha vist com ben aviat, concretament en el minut 8 de partit, els d'Àxel Vizuete obrien el marcador a través de Noah Baffoe. Amb aquest resultat s'arribava a la mitja part. A la segona meitat els gironins dominaven i tenien les millors ocasions per ampliar el marcador però no les concretaven fins que a les acaballes del duel, Maik Molist va veure porteria per establir el 0-2 definitiu. Els blanc-i-vermells continuen líders amb tota solvència, amb només dos gols encaixat i amb un marge de 17 punts sobre el segon classificat, la Gramanet, pel que l'ascens matemàtic és cada cop més a prop.

El filial del Llagostera va sumar el seu tercer empat consecutiu contra un Mataró que els va posar les coses difícils. Els locals van sortir disposats a fer-se amb els tres punts des de bon inici, però es van trobar un rival molt ben col·locat en el seu camp, que deixava molts pocs espais per crear ocasions i que generava perill amb les triangulacions dels seus atacants per banda. Amb tot, el Llagostera B va tenir fins a tres ocasions clares, que no va saber aprofitar. No obstant això, tot just havent començat la segona meitat, Ayoub va aconseguir obrir la llauna amb un xut des de fora l'àrea, resultant impossible d'aturar per al porter visitant. Amb el gol local, el Mataró va accelerar les seves jugades d'atac. Així, va trobar la sort només vint minuts després, obra d'Aguilar. Amb l'empat novament a l'electrònic, els entrenadors van moure les banquetes, però es va mantenir el repartiment de punts. Al Llagostera se li resisteix la victòria.