Són ja sis jornades les que encadena l'Olot sense perdre. La mitja dotzena, amb la golejada més àmplia d'aquesta temporada. Un 4-0 més que just contra La Nucia que acosta una mica més la permanència. Com a cada jornada, el partit va començar sent una partida d'escacs entre Raúl Garrido i l'entrenador rival. Els garrotxins van fer-se fàcilment amb la possessió de l'esfèrica, però La Nucia no els deixava progressar còmodament. Al minut 5, Xumetra va tenir la primera del partit. La Bala de l'Estartit va rebre la pilota fins a l'àrea i amb la dreta va buscar l'escaire, però Fornés, exporter olotí, va refusar-la amb una magnífica estirada. Tot just quan es complia el primer quart d'hora de partit, els de Garrido es van avançar en el marcador, fet que va marcar un abans i un després en el partit. Masó va rematar un servei de córner d'Hèctor en el punt de penal per fer el seu primer gol de curs. A partir d'aquella acció, els alacantins es van anar difuminant fins a enciaxar un pòquer de gols (4-0).

L'Olot es va fer encara més fort amb l'1-0 i va tancar La Nucia al seu camp. Els valencians van evitar que Pedro i Hèctor entressin gaire en joc, però Xumetra va agafar la responsabilitat de generar les jugades rebent a l'esquena de Forte i Juanan i aprofitant que Salinas fixava constantment els centrals rivals. D'aquesta manera, va arribar el 2-0. Xumetra va rebre entre línies, va obrir a banda per Soler i el valencià va fer una centrada per Salinas, que una jornada més estava amb la canya preparada per fer el segon dels volcànics i el seu cinquè gol del curs. Abans del descans, La Nucia va tenir la primera i única ocasió del primer temps amb una rematada des de la frontal de Fran Moreno que va sortir llepant el pal.

Durant els segons 45 minuts el guió del partit no va canviar i es va veure l'Olot més dominant amb pilota de tota la temporada. Els de Garrido van ser molt superiors als de La Nucia, que va mostrar-se desencertat en totes les facetes del joc. I encara més enfonsats van quedar quan, al minut 52, Salinas va aprofitar un mal refús de la defensa per definir amb calma i tranquil·litat davant Fornés i fer pujar el 3-0 al marcador. Amb el partit gairebé sentenciat, Garrido va donar entrada a Moha Chabboura per substituir l'autor del doblet de la tarda, Salinas. Al minut 72, Óscar Prats va tenir l'única ocasió de la segona part de La Nucia amb un xut llunyà que va obligar Ballesté a volar per tapar un tret que anava directe a l'escaire.

En l'últim quart d'hora de partit, l'Olot va convertir el matx en un exercici de possessió d'onze contra onze en el qual els garrotxins no van donar als valencians ni la més mínima possibilitat de tenir l'esfèrica per generar perill. A falta de sis minuts pel final, i després d'una jugada de pura màgia de Pedro, Pep Chavarría va rebre una centrada precisa del figuerenc per fer el quart, però el jove carriler de l'Olot va rematar per damunt del travesser. Ja al temps de descompte, Moha Chabboura va acabar d'arrodonir l'actuació col·lectiva amb el 4-0, estrenant-se com a golejador en el seu segon partit oficial amb l'equip. L'altre fet més destacable del tram final de partit va ser el debut d'Albert Julià, futbolista del filial, a Segona B. El jugador format al planter va jugar poc més de 10 minuts substituint Blázquez i va deixar detalls de qualitat mostrant una bona entesa amb els seus companys.

L'Olot suma tres punts que el situen vuitè amb 37 punts, avançant l'Andorra a la classificació. S'allunya cinc punts de La Nucia i queda a set del play-off. Un objectiu que el conjunt garrotxí podrà aspirar si en les properes jornades confirma la permanència matemàtica.