El SHUM Maçanet va perdre la final de la Copa de la Princesa davant l'amfitrió del torneig, el Vendrell (5-6), en un partit que es va decidir a la pròrroga. De fet, els gironins van tenir la copa a tocar, i és que quan faltaven 4 minuts dominaven per 5-3, però els amfitrions van aconseguir igualar el duel i forçar la pròrroga empatant el partit a 5 quan tot just faltaven nou segons per al final del partit. En la primera part de la pròrroga, Necchi va decidir (5-6).

D'aquesta manera el SHUM no va poder sumar la seva tercera Copa Princisa de la seva història després de guanyar-la el 2008 davant el Vigo i el 2011 contra el San Antonio. L'equip selvatà havia aconseguit el bitllet per la final derrotant en l'eliminatòria de dissabte el Mataró als penals.