18 de febrer de 2020
18.02.2020

L'Uni concreta en 285.000 euros les pèrdues per la inundació de Fontajau

Marta Madrenas: "Els valors de l'Uni són els valors de Girona i ara és el moment de demostrar el compromís amb el club"

18.02.2020 | 21:35
L'Uni concreta en 285.000 euros les pèrdues per la inundació de Fontajau

«Fa unes setmanes aquesta família que és l'Uni Girona va patir un gran dany emocional i ara és el moment de mostrar el nostre compromís amb un club que no només és bàsquet, és u projecte de ciutat; nosaltres ens creiem els valors de l'Uni», ha assegurat aquest vespre l'alcaldessa Marta Madrenas en un acte del club i l'ajuntament al Saló de Descans de Teatre Municipal on Cayetano Pérez ha quantificat en 285.000 euros la quantitat final que li haurà costat al club la inundació de Fontajau. Uns diners que no es podran recuperar a través de les assegurances que té contractades al club perquè aquestes no cobrien els danys en cas d'inundacions.
Aprofitant la presència de patrocinadors i molts representants polítics - a banda de Marta Madrenas i la regidora d'Esports Eva Palau també hi havia Sílvia Paneque i Isabel Muradàs del PSC i Lluc Salellas i Pere Albertí de Guanyem - Cayetano Pérez ha fet un repàs dels grans números de l'Spar Citylift Girona. Un club que compta amb un pressupost d'un milió i mig d'euros, però que competeix tant a Lliga Femenina-1, competició de la qual és l'actual campió, i a l'Eurolliga sense rebre ni un sol euro en concepte dedrets de televisió. El milió i mig d'euros de pressupost de l'Uni s'aconsegueix amb un 31% d'aportacions de patrocinadors, un 30% d'ajudes de les institucions públiques, un 21% amb activitats del club (campus, quines...) i un 18% amb abonaments i venda d'entrades.
El pressupost de l'Spar Citylift Girona el converteix en un dels clubs més importants del bàsquet femení estatal, al costat de Salamca i València, però encara lluny de les quantitas de molts equips d'Eurolliga. Per exemple, l'Asvel Lió i el Dinamo de Kursk, dos equips que han passat per Fontajau aquesta temporada, compten amb pressupostos que multipliquen per quatre el de l'Uni en el cas de les franceses i per deu en el cas de les russes segons va Cayetano Pérez.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook