Evie Richards (Trek Factory Racing Xc) va ser la gran triomfadora de la Super Cup Massi de Banyoles en un traçat de sis quilòmetres i mig pels voltants l'Estany i que va omplir el parc de la Draga d'espectadors i va reunir més de 1.000 participants. La ciclista alemanya de 22 anys va completar les 4 voltes del recorregut -26 quilòmetres- amb un temps d'1:23:16 i va superar amb 20 segons a la sub-23 Haley Betten (Specialized Racing) i en 59 segons a la tercera classificada Annie Last (KMC-Orbea), qui es va imposar en l'edició de l'any passat. Richards va aconseguir deixar enrere Batten quan faltaven dos quilòmetres per creuar la línia de meta en solitari.

Per la seva banda, Txell Figueras (MMR Factory Racing Team) , qui va patir dues caigudes, va acabar en la posició 37 amb un temps d'1:34:15.Després de disputar la seva primera cursa per etapes en la prova Mediterranean, la corredora gironina va afirmar que «no m'havia acabat de recuperar prou bé», però tot i així es va mantenir en la cua del grup capdavanter en les gairabé dues primeres voltes. Tot i així, al final «he perdut les forces», conluïa Figueras qui la setmana que ve disputarà els Internacionals de Xelva.

Quant a la resta de categories els guanyadors i guanyadores van ser els següents: Olivia Onesti (Junior femení), Ània Fontanet (Màster 30 femení), Sandra Santanyes (Màster 40 femení), Marta Cano (Cadet femení), Miquel Morales (Cadet masculí), Francisco Salamero (Màster 50 masculí) i Antonio Gomez (Màster 60 massculí).