El Barcelona, amb un pòquer de gols de Lionel Messi, ha golejat aquest dissabte a l'Eibar (5-0) al Camp Nou i es converteix, així, en líder provisional de la Lliga Santander a l'espera de la disputa del partit que aquest dissabte jugarà el Reial Madrid contra el Llevant.

L'equip blaugrana ha tingut suficient amb les quatre dianes de l'argentí, tres d'elles en els primers 45 minuts, i una altra d'Arthur per a decidir una trobada marcada pels mocadors i els crits de "Bartomeu dimissió" en els primers compassos.

Messi ha obert la llauna en el minut 14 i, abans del descans, ha deixar el partit vist amb sentència amb dos gols més en el minut 37 i en el 40.

En la represa, l'Eibar ha generat més perill en la porteria de Ter Stegen, però Messi, en el minut 87, i Arthur, en el 89, han tancar la golejada pel Barça, que suma ara 55 punts, dos més que el Reial Madrid.