El Figueres va quedar mal parat de la visita del Terrassa (0-3), segon classificat de Tercera. Ja no només per la derrota que va encarrilar el davanter figuerenc Sergi Arranz, sinó perquè el debutant Carlos Teviño va lesionar-se el genoll als cinc minuts de sortir al terreny de joc calcant la situació que ja van viure amb Carles Coto.

Només començar el partit, el Figueres va encaixar un gol d'Arranz després de pescar una pilota centrada per la banda esquerra. Pol Tarrenchs i Marc Gelmà van intentar sorprendre, però els seus xuts van sortir fora.

A la segona part, els de Javi Salamero van sortir decidits a buscar l'empat. Pepu Soler va ser el més insistent, però Arranz va fer caure la gerra d'aigua freda al minut 76 marcant el doblet. Just abans, Treviño es veia obligat a sortir del terreny de joc per una lesió al genoll que encara està pendent de proves mèdiques. A l'últim minut, Poves va marcar el tercer per part del Terrassa.