Sisè partit consecutiu en el que el Sarrià no aconsegueix la victòria. Avui, després de 3 derrotes seguides ha sumat un empat contra el Teucro (27-27) en un partit els dos equips s'hi jugaven sortir de males dinàmiques.

Semblava que amb el 15-10 una micaabans d'arribar al descans significaria retrobar-se amb el triomf pel conjunt entrenat per Salva Puig. Però un parcial de 2-7 en l'inici del segon temps ha fet que els gallecs es posessin dos gols per sobre (19-21).

En els últims minuts la cosa s'ha igualat i ha estat el conjunt local que amb 27-27 al marcador ha pogut guanyar el partit en l'última jugada. Però la passada de Pere Arnau, no ha trobat a Roc Segarra i el partit ha acabat en empat.