El Llagostera ha arrencat aquesta tarda un meritori empat (1-1) al camp del Sabadell, fins avui líder del grup III de Segona B, tot i que continua sense trobar el camí de la victòria. Els blaugranes han aconseguit igualar gràcies a una excel·lent acció de Gil Muntadas el gol de l'arlequinat Boris Garrós a la segona part. El Llagostera, amb tot, ha sumat la desena jornada consecutiva sense guanyar. El proper cap de setmana l'equip d'Oriol Alsina ha de visitar el Barça B.

Els arlequinats han estat qui han dominat el partit i han tingut les ocasions més clares per marcar. Amb dos travessers i un penal que ha aturat Marcos a la primera part, els locals s'haurien pogut avançar abans de l'1-0 de Boris al minut 63. Vuit minuts després, Gil Muntadas ha donat un punt al seu equip en una excel·lent jugada.