L'Spar Citylift Girona ha tombat aquesta tarda l'Al-Qázeres a Fontajau (61-55) i ha sumat el sisè triomf consecutiu entre Lliga (Campus Promete, Perfumerías Avenida, Gernika i avui davant les extremenyes) i Eurolliga (Schio i Montpeller), confirmant que el sotrac de jocs i resultats està superat i que s'arriba a la Copa de la Reina de la setmana que ve en ratxa. Mendy, amb 16 punts, ha sigut la millor anotadora de l'equip gironí.

Després d'una primera part igualada, tot i que dominava sempre per l'Uni, a la represa l'equip de Fontajau ha aconseguit rendes còmodes per sobre dels 10 punts, fins a una renda màxima de 17 (61-44) a 3.42 pel final. A partir d'aquell instant, un parcial de les visitants de 0-11, ha aconseguit maquillar el resultat i que la victòria gironina fos només per sis punts.

Ara l'Uni ja pensa en la Copa de la Reina. Divendres disputarà els quarts de final contra el Cadí i si supera l'eliminatòria, l'endemà jugaria les semifinals contra el vencedor del duel València-La Laguna Tenerife. La final està programada per diumenge.

Les anotadores de l'Spar Citylift Girona ha estat:

Martínez (2), Elonu (4), Palau (5), Mendy (16), Bishop (9), Araújo (6), Xargay (4), Soler (0), Andusic (3) i Coulibaly (12).