«Aquesta derrota encara no té un gran significat a la Lliga, perquè la setmana passada nosaltres teníem dos punts més que el Madrid i ara ells en tenen un més que nosaltres. Encara queden partits». Així, amb aquesta tranquil·litat, el tècnic del Barça, Quique Setién, comentava la derrota del seu equip en un partit que va dividir en dues meitats, una per a cada equip: «Crec que hem fet una bona primera part i ells han fet una bona segona, quan nosaltres hem comès algunes imprecisions i perdre pilotes que ens han restat confiança i han acabat permetent que ells hagin disposat d'ocasions per marcar».

Per a Quique Setién, el canvi de dinàmica a la segona meitat no va ser només de mèrit del seu equip perquè «quan el rival et pressiona molt, a vegades no és fàcil evitar cometre errades en la sortida de la pilota; a la primera hem aconseguit sortir bé, però a la segona no hem pogut». Sobre el rendiment de Leo Messi, ahir molt discret, Setién va dir que «sembla que sempre hagi de marcar ell, però molts dies també ha marcat Griezmann o altres jugadors».

Per la seva part, Zinedine Zidane va reconèixer que «hem tingut una primera part molt complicada, però crec que a la segona hem estat molt superiors en atac i, sobretot, hem estat molt bé en la pressió, que és clau per no deixar jugar un equip com el Barça».