El Granollers s'ha avançat al minut 10 amb un gol del capità Oriol Molins. Deu minuts més tard, Pol Blay enviaba una passada en diagonal a Duba, on el internacional belga li guanya el lloc al defensa i amb un xut creuat empatava el partit. Despres d'uns minuts bons dels unionistes, al minut 34 tornava a imposar-se al marcador, el conjunt local EC Granollers, gol de Ñito.

A la represa, s'ha vist una mitja part de "bojos" on en menys de 10 minuts hem vist quatre gols al marcador. El primer gol al 49 de Muñi, dos minuts més tard, marcava el conjunt unionista, un golàs des de lluny de Ousman. Dos minuts més tard, es tornava a imposar el Granollers, just a la sacada de la meitat, l'ocasió tornava amb gol de Pepu. Aquest al minut 64, tornava a marcar de penal. El tira i puja al marcador, va acabar al minut 75, on després d'una pilota penjada a l'àrea, Martí Serra, aconseguia el cinquè gol dels locals.

Finalment, no s'ha pogut aconseguir la fita de buscar els tres punts i sortir de la zona de perill.

El proper partit del Figueres serà el diumenge dia 8 de març (16:30h) a Vilatenim contra Vilassar de Mar.

FITXA TÈCNICA

GRANOLLERS: Sergio Fernández (88' Alvaro Garcia), Martí Serra, Guillem Pujol, Oriol Molins ©, Ñito, Alejandro Muñoz, Albert Ruiz (63' Arnau Fortuny) , Pau Darba (85' Sergi Besonias), Víctor Morales, Diego Garzón i Max Llovera

UE FIGUERES: Roman, Joel, Ayala, Iván, Ousman, Gabri (48' Gelmà) Enzo (48' Pepu), Duba, Bora (65' Modest), Pol Blay i Genis Balaguer

GOLS: 10' Oriol Molins (1-0), 20' Duba (1-1), 35' Ñito (2-1), Muñi (3-1), Ousman (3-2), Muñi (4-2), 2 Pepu (4-4), 75' Marti Serra (5-4).

TARGETES GROGUES: 25' Martí Serra, 16' Diego Garzon

ÀRBITRE: Sergi Carrero

ASSISTENTS: Jesus Gimeno i Pau Barnils