L'Spar Citylift Girona jugarà la seva quarta final de Copa consecutiva després de derrotar en la semifinal al València Basket (77-60) en un partit molt igualat i que les gironines no van poder sentenciar fins als minuts finals.

Durant tot el partit les gironines han portat la iniciativa en el marcador, però mai s'han acabat de distenciar del tot d'unes valencianes que han plantat cara fins gairebé el final. En l'últim tram del darrer període, un parcial de 14-0 a favor de les gironines ha passat del l'igualat 61-58 a un 75-58 ,que deixava encarrilat el partit a favor de les gironines quan faltaven dos minuts per arribar al final del partit.

Laia Palau ha tornat a liderar l'equip amb 9 punts i 9 assistències, mentre que Sonja Vasic i Abby Bishop han estat les màximes anotadores amb 16 punts.

El rival de l'Uni en la final -demà a les 13h del migdia- serà, de nou, el Perfumerías Avenida, que ha derrotat en la seva semifinal a l'Araski (45-60).

FITXA:

Spar Citylift Girona (77): Elonu (8), Laia Palau (9), Mendy (6), Bishop (16) i Araújo (10) -cinc inicial- Martínez, Vasic (16), Xargay (10), Andusic i Coulibaly (2).

València Basket (60): Gómez (7), Abalde (6), Casas (8), Tirera (5) i Brown (11) -cinc inicial- Parks, Rosó Buch (8), Raman (5) i Reisingerova (10)

Parcials: 24-24; 43-42-descans- 59-54; 77-70.