El Reial Madrid va ensopegar ahir al Benito Villamarín, només una setmana després d'imposar-se al Barça, el que li havia servit per recuperar un lideratge, el de la Primera Divisió, que ara torna a passar a mans del conjunt blaugrana. El 2-1 final, en un mal partit dels de Zidane, permet al Betis recuperar la fe després d'uns quants mals resultats. Va decidir un gol de Tello a pocs minuts del final.

Nou pas en fals del conjunt blanc en la seva caça al títol. Si havia semblat que set dies enrere donaven una estocada al seu rival directe, anit van tornar a recular. I això que visitaven un Betis que acumulava sis jornades sense conèixer la victòria i amb el seu entrenador, Rubi, més que qüestionat. El conjunt local va anar de menys a més i va aconseguir endur-se els tres punts davant un Reial Madrid caòtic, amb més fe que no pas cap, i que només va reaccionar quan es va veure per sota el marcador.

Sidnei va avançar el Betis a l'enviar a l'escaire una pilota morta en un servei de cantonada. Ell mateix va cometre penal al llindar del descans i Benzema va igualar amb els segons 45 minuts per davant. Joaquín va fallar davant Courtois abans que Mendy estavellés la pilota al travesser, però va ser Tello qui va decidir al 82. La lluita pel títol torna a estar més oberta que mai.