L'Spar Citylift Girona espera conèixer avui on s'ha de jugar dijous el partit d'anada dels quarts de final de l'Eurocup contra el Venècia. Ahir, tot i estar en permanent contacte amb la FIBA, l'Uni continuava sense tenir clar on s'haurà de desplaçar per jugar un duel que ahir a la nit continuava programada per a demà passat, dijous, a dos quarts de vuit del vespre al Palasport Taliercio de Venècia, tot i que és inviable que es mantingui allà. A Itàlia totes les competicions esportives queden aturades fins al proper 3 d'abril, i a més, unes hores més tard el Govern va decreatar l'aïllament total del país per intentar frenar el desplegament del coronavirus. La FIBA va confirmar a l'Uni que el partit no es jugarà a Itàlia, però tampoc va anunciar quina alternativa donava. El Venècia, com a equip professional, podria arribar a sortir del país per competir a l'Eurocup amb un permís especial, com ha fet l'Atalanta, que avui disputarà a València, a porta tancada, la tornada de la Lliga de Campions de futbol

Al llarg del dia, fonts de la FIBA havien explicat a l'Uni que segurament el partit es «jugaria fora d'Itàlia», però la confirmació oficial del nou escenari no va acabar arribant. I, mentrestant, a Fontajau es van passar el dia pendents d'un mail de la federació internacional per poder organitzar el desplaçament i comprar vols d'avió per a demà, dimecres, i per a la tornada de divendres pensant que diumenge al migdia l'equip té partit de Lliga a Saragossa. La situació es va complicar més a la nit amb la declaració d'aïllament de tot Itàlia per combatre el coronavirus, que ja deixat 463 morts i 7.985 infectats al país.

El divendres 21 de febrer a la pista del modest Battipaglia, cuer de la lliga italiana. Aquest és, de moment, l'últim partit que ha jugat el Reyer Venècia que arribarà a l'inici dels quarts de final contra l'Uni després de més de vint dies sense competir. La suspensió del partit contra el Riga d'Eurolliga i els posteriors ajornaments de les diferents jornades de la lliga han mantingut aturat el rival de l'Uni, mentre que, en canvi, l'equip gironí arribarà a l'eliminatòria després del tres partits en tres dies a la Copa. Aquell dia, a Battipaglia, la pivot lituana Gyntare Petronyte va tornar a ser la peça més destacada del Venècia amb 12 punts, 9 rebots, 7 faltes rebudes i un impecable 10 en 10 tirs lliures (30 de valoració). El rival de l'Uni va guanyar 54-72.