El primer equip del Joventut de Badalona ha suspès «tota activitat esportiva» durant un període com a mínim de quinze dies a causa del coronavirus, segons va anunciar ahir el club català. En un comunicat, la Penya ha assegurat que pren aquesta decisió pel que fa al seu primer equip «d'acord amb les mesures adoptades pels òrgans de govern per a la prevenció i control del Covid-19».

Els equips inferiors del club de Badalona ja van cessar la seva activitat el passat dijous després que l'ajuntament de la ciutat decidís tancar les instal·lacions municipals, entre les quals es troba el Palau Olímpic. Durant els propers quinze dies també estaran tancades les oficines del club, per la qual cosa l'única via de contacte entre els socis i aficionats verd-i-negres serà el correu electrònic. La lliga ACB ha ajornat les dues properes jornades i la decisió de suspendre l'activitat va en la mateixa línia que han adoptat la resta de clubs de la màxima categoria.

A LEB Plata el Bàsquet Girona també s'atura a l'espera que es resolgui la crisi sanitària que assota Catalunya, Espanya i Europa. Com la lliga ACB, la tercera categoria del bàsquet espanyol també ha suspès les dues properes jornades però no es descarta cap escenari pel futur.