El jugador del FC Barcelona Leo Messi ha desmentit haver pagat la fiança del seu excompany Ronladinho Gaucho perquè deixés la presó de Paraguay i pugués continuar en arrest domiciliari, a més de negar un possible fitxatge per l'Inter de Milà.

Messi va desmentir ambdues informacions publicades pel mitjà argentí TNT Sports, a través del seu compte d'Instagram. El 10 del Barça va capturar la imatge i va escriure "Mentida número 1" i "Mentida número 2" sobre elles, a més de cobrir tota la notícia amb la inscripció "Fake News".

El davanter del FC Barcelona, que fa mesos que ha de desmentir informacions i que critica l'actitud d'alguns mitjans del seu país, va dir a més que el que "van dir sobre Newell's fa unes setmanes també era fals", negant així qualsevol opció de deixar la Ciutat Comtal per tornar a Argentina.

"Sort que ningú els creu" ha sentenciat Messi, que ha aprofitat la publicació per desmentir la seva arribada a l'Inter de Milà després d'especulacions de la premsa italiana i d'alguns dirigents del club "neroazzuro".