21 de abril de 2020
21.04.2020
Diari de Girona

La tornada als entrenaments, en funció de l'evolució del coronavirus

20.04.2020 | 23:37
La tornada als entrenaments, en funció de l'evolució del coronavirus

El Consell Superior d'Esports (CSD), LaLliga i la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) han pactat com reprendre els entrenaments del futbol professional, que se supeditarà a l'evolució de la pandèmia i a les decisions que adopti el Ministeri de Sanitat, segons informava ahir el CSD.

La seva presidenta, Irene Lozano; el president de LaLliga, Javier Tebas; i el president de la RFEF, Luis Rubiales, s'han compromès a dedicar part dels recursos que generen els drets audiovisuals del futbol per rescatar la resta d'esports federats. A més a més, els mandataris de LaLliga i la RFEF han adoptat un compromís per crear un fons de contingència de 10 milions d'euros, al qual convidaran a participar altres entitats com l'Associació de Futbolistes (AFE), per ajudar els jugadors no professionals. També s'ha acordat redactar un codi de conducta del futbol, aplicable a tots els directius, gestors i agents, que serveixi de referència a altres esports professionals i permeti «enfortir un diàleg honest i sincer que faciliti les bones relacions entre les diferents institucions del futbol».

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

LaLiga

Saps què pots fer en aquest espai tan exclusiu?

Alex Gallar i Pape Diamanka, jugadors del Girona FC, van presentar l'Àrea Movistar LaLiga, un espai que uneix la passió pel futbol, ​​l'entreteniment i les noves tecnologies.


Buscador de deportes