Michael Robinson es convertia en trending topic aquest dimarts a la nit. Les alertes que es van disparar per un tuit en què es donava el condol a la família de l'exjugador i presentador de futbol, ??lamentant la seva trista mort. Twitter es va revolucionar i ràpidament el propi Robinson escrivia un tuit de la seva pròpia mà: "Per a tots els que esteu preguntant dir-vos que segueixo en lluita", comentava l'anglès.

"Moltes gràcies a tots pel vostre interès i les vostres mostres d'afecte. Veig que mai caminaré sol, us escolto com a Anfield: 'You'll never walk alone'". Gràcies de cor i molt ànim en el confinament ", explicava el que va ser futbolista de l'Osasuna.

El tuit d'origen desapareixia al poc temps, sense demanar disculpes ni res per l'estil, suposem que esperant que ningú o gairebé ningú el llegís. L'autor va ser el periodista esportiu Pipi Estrada, -exparella de Terelu Campos a què segurament li arribés una informació errònia. De moment, el periodista no ha fet cap referència a aquest tuit que va revolucionar la xarxa.