Després de moltes dificultats per trobar vols a causa de la Covid-19, el davanter del Palamós, Charles Spraag, va poder, per fi dimarts, volar cap al seu país, Nova Zelanda i retrobar-se molts mesos després amb la seva família. Spragg, de 19 anys, es va convertir aquesta temporada en el primer jugador d'aquest país en vestir la samarreta groc-i-blava. El debut de l'exjugador de l'Eastern Suburbs d'Auckland es va produir en la 14a jornada al camp del Girona B (2-0).

«Al principi teníem l'esperança de poder acabar la Lliga i en Charles sovint ens preguntava com estava la situació», explica el director esportiu del Palamós, Josep Rochés. «En tot moment vam entendre el seu cas i li vam dir que respectàvem la seva decisió si volia marxar, afegeix. Finalment, Rochés detalla que «quan vam saber que la Lliga es donava per finalitzada vam acordar que el millor per a tothom era que pogués tornar amb els seus».

Des del club palamosí no tanquen la porta a un possible retorn del neozelandès perquè com expressar el president palamosí, Patxi Otamendi, Spragg «ha estat un exemple d'implicació, disciplina, integració i actitud». Caldrà veure si a partir del setembre o de quan comenci el nou exercici, Spragg i el club s'entenen i logísticament el seu retorn a terres catalanes des de la llunyana Nova Zelanda és possible.

Abans de pujar a l'avió que el tornava a casa, el degà li va regalar la seva samarreta amb el dorsal número 24 perquè a gairebé 20.000 quilòmetres de distància no s'oblidi de l'experiència viscuda aquesta temporada a la Costa Brava.