21 de maig de 2020
21.05.2020
Diari de Girona

Multa rècord per a un equip sud-coreà per usar nines sexuals com a públic

La K League justifica la sanció al FC Seoul per «causar un greu dany» i ofendre als espectadors

21.05.2020 | 13:13
Graderia amb nines sexuals en un partit entre el FC Seoul i el Gwangju FC.

L'equip de futbol sud-coreà FC Seoul ha rebut una multa rècord per part de la lliga nacional per emprar nines sexuals a manera de públic durant un partit recent, a què no van poder assistir espectadors reals a causa de la pandèmia.

La K League ha decidit imposar una sanció de 100 milions de wons (72.000 euros / 82.000 dòlars) al club per "causar un greu dany a la imatge i la integritat" de la competició i per ofendre els espectadors masculins i femenins, segons va explicar en un comunicat emès dimecres i recollit avui pels mitjans nacionals.

L'equip de la capital va situar una dotzena de nines sexuals en les seves grades diumenge passat durant un partit disputat contra el Gwangju FC al seu estadi, en què els locals es van imposar per 1 a 0.

Les nines, equipades amb roba oficial de club, van ser col·locades com si estiguessin animant als jugadors, ia més de missatges de suport a l'equip, algunes d'elles sostenien cartells que incloïen referències a llocs d'internet amb contingut sexual.

Davant les nombroses crítiques rebudes a través de les xarxes socials, els responsables de l'equip van demanar disculpes i van afirmar que van usar les nines pensant que eren simples maniquins i amb l'objectiu d'afegir un element de diversió davant la impossibilitat de comptar amb espectadors reals.

La lliga professional sud-coreana va arrencar el passat dia 8 amb partits a porta tancada i amb un calendari reduït, després d'ajornar el seu inici més de dos mesos per la pandèmia de coronavirus i que s'hagin aconseguit estabilitzar els contagis al país.

· Consulta tota la informació relacionada amb el coronavirus

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook