La Fórmula 1 i la FIA van anunciar ahir el calendari de les vuit primeres cites del Mundial 2020, després que el campionat quedés paralitzat per la pandèmia del coronavirus. La doble cursa inaugural serà a Àustria entre el 3 i 5 de juliol, just d'aquí a un mes i el circuit Red Bull Racing repetirà una setmana després (del 10 al 12 de juliol) amb la segona cita.

La tercera cursa serà la del Gran Premi d'Hongria, al traçat d'Hungaroring, del 17 al 19 de juliol. Després d'un petit parèntesi, Silverstone acollirà una altra doble cita, amb el Gran Premi de Gran Bretanya (del 31 de juliol al 2 d'agost), primer, i després el Gran Premi del 70è aniversari, del 7 al 9 del mateix agost.

Entre el 14 i 16 d'aquell mes, el Circuit de Barcelona-Catalunya acollirà el Gran Premi d'Espanya, sisena cita del Mundial, que donarà pas al GP de Bèlgica (28 a 30 d'agost) i, de moment, l'última cita amb data definitiva és el GP d'Itàlia a Monza, del 4 al 6 de setembre. Totes aquestes curses es celebraran a porta tancada, sense públic a les graderies.