L'Olot va per feina i continua anunciant renovacions. La d'Albert Vivancos és la segona d'aquesta setmana, després del «sí, vull» del defensa Carles Mas. El bescanoní, de 26 anys, ha disputat 18 partits aquest curs i prop d'un miler de minuts. Ha acceptat continuar, com també ho han fet Blázquez, Xumetra, Ballesté, Baró, Masó, Pedro del Campo i Salinas. De moment, Pep Chavarría és l'única baixa.

Vivancos, forjat al futbol base del Girona i amb un currículum que l'ha dut a pràcticament atrapar el centenar de partits a la Segona Divisió B, diu estar «molt agraït» a l'Olot, al mateix temps que destaca la «gran motivació» que té de cara a la següent temporada. «Continuen els ingredients necessaris per tornar a fer un grany any», afegeix.

Està decidit a «donar-li continuïtat» a tot allò que l'equip ha sigut capaç de fer les últimes temporades, sempre mantenint una «línia ascendent» però al mateix temps «tocant de peus a terra i amb molta humilitat». Recorda que ve de viure «dos anys irregulars» per culpa d'una greu lesió i és per això que «tinc més ganes que mai de fer una gran temporada i que les coses em surtin com desitjo».