El Girona podrà lluir amb normalitat el patrocinador frontal de la samarreta (Marathon Bet) dissabte durant el partit contra el Las Palmas a l'estadi de Gran Canària. Després d'uns dies d'incertesa arran de la prohibició de la publicitat de cases d'apostes durant l'estat d'alarma, ahir el govern espanyol va derogar aquest punt. Per tant, el Girona i la resta de clubs que tenen com a principal espònsor a l'equipació una marca de casa d'apostes podran publicitar-la sense cap problema.

La nova normativa per fer front a la crisi sanitària publicada ahir al BOE després de l'aprovació pel Consell de Ministres deroga les restriccions sobre la publicitat imposada a les entitats de joc i apostes de manera que els clubs podran exhibir la publicitat que tinguin contractada. Aquesta derogació es fa «per coherència amb la flexibilització més gran en matèria de joc determinada durant les fases II i III del Pla per a la Transició cap a una nova normalitat», segons indica el mateix text.

Les mesures de restricció a les comunicacions comercials de les entitats que realitzin una activitat de joc regulada en la Llei del joc afectaven «qualsevol forma d'activitat publicitària difosa per qualsevol mitjà o suport, destinada a promocionar» aquestes «de manera directa o indirecta». El Girona és un dels molts equips de Primera i Segona A patrocinats per una casa d'apostes.