El defensa del Barcelona Nelson Semedo no es va entrenar ahir amb la resta dels seus companys seguint el protocol sanitari de La Lliga. El lateral portuguès es va saltar els protocols de Sanitat per a la desescalada del confinament a causa del coronavirus en assistir a l'aniversari d'un amic dilluns passat: una festa celebrada en un local de Castelldefels en què van participar-hi més de quinze persones sense utilitzar mascaretes ni guardar les distàncies de seguretat.

Les imatges, difoses dimecres a Deportes Cuatro, van alertar el club català, que no tenia coneixement del comportament del jugador, que ahir ja no es va entrenar amb la resta dels seus companys, a l'espera que la prova de la covid-19 li torni a donar negatiu. El Barça ha confinat el futbolista, que es perdrà els propers partits.

Sense Semedo, però amb la resta de jugadors disponibles, la plantilla blaugran va fer el penúltim entrenament abans de viatjar a Mallorca, on demà a la nit redebutarà a la Lliga. Avui divendres, Quique Setién dirigirà una última sessió a la Ciutat Esportiva Joan Gamper prevista per a les 19.00 hores. Abans de començar-la, el tècnic càntabre compareixerà telemàticament en roda de premsa.