La Junta Directiva de la Federació Catalana de Futbol (FCF) activa el paquet d'impuls econòmic més important de la història del futbol i futbol sala català, amb la rebaixa de la Mutualitat i el Portal del Federat, entre d'altres mesures. La Federació va aprovar ahir un pla econòmic extraordinari xifrat en un total de 6.837.383 euros d'ajuts als clubs, federats i federades, per pal·liar la situació derivada de la crisi per la covid-19.

La decisió, validada per unanimitat dels membres de la Junta Directiva de l'FCF, en la reunió corresponent al mes de juny, que es va fer de forma telemàtica, permet l'activació del paquet d'impuls econòmic més important i ambiciós de la història del futbol i el futbol sala català.

La Federació ja ha realitzat el pagament íntegre de les campanyes que impulsava amb els lemes Tots som un equip i #Orgullosa pertanyents a la temporada 2019-2020. La partida, que comprèn també l'1% del decret dels drets audiovisuals de la RFEF, fa ascendir fins als 2.949.777 euros l'aportació total destinada als clubs catalans en l'últim curs.