El Gran Premi de Catalunya de motociclisme es correrà el 27 de setembre al Circuit de Barcelona-Catalunya, segons el nou calendari del Mundial de MotoGP que han donat a conèixer la Federació Internacional de Motociclisme (FIM) i Dorna Sports, empresa organitzadora de la competició, amb un màxim de 17 carreres comptant amb la ja disputada per Moto2 i Moto3 a Qatar.

El retorn als circuits serà el 19 de juliol a Jerez i conclourà com a molt tard el 13 de desembre, en funció de com evolucioni la pandèmia pel coronavirus.

El nou calendari de MotoGP, després de totes les anul·lacions i cancel·lacions com a conseqüència de la pandèmia mundial pel coronavirus, tindrà set curses a Espanya, dues a l'Àngel Nieto de Jerez de la Frontera, dues a Motorland Aragó, dues al Ricardo Tormo de València i una a Barcelona; dues a Àustria (Red Bull Ring de Spielberg), dues a Itàlia (Marco Simoncelli de Misano Adriàtic) i una a França (Le Mans) i una a la República Txeca (Brno). Segons van confirmar fonts del circuit, la prova catalana serà sense públic.