La companyia de venda de material esportiu a través d'internet Tradeinn, que va tancar 2019 amb una facturació de 188 milions d'euros, organitzarà un triatló internacional de llarga distància a Girona el 2021, segons informa el seu director executiu, David Martín.

La prova, que tindrà lloc el 30 de maig de l'any que ve, ha obert inscripcions i és la primera d'aquest tipus que tira endavant aquesta empresa gironina.

L'objectiu és que aquest triatló es converteixi en referència europea de l'especialitat, per al que reunirà 3.000 atletes entre professionals i aficionats.

La sortida i arribada estarà a Castell-Platja d'Aro i els participants hauran de recórrer 3.800 metres nedant, 180 quilòmetres en bicicleta i 42 quilòmetres a peu.

David Martín ha destacat que disposen "dels recursos i l'entorn per fer història i convertir aquest triatló de llarga distància en un dels més esperats del calendari".

Si la data de celebració de l'esdeveniment es veiés afectada per la pandèmia de coronavirus, l'organització es compromet a retornar l'import íntegre de la inscripció.