L'Oncolliga fa una crida a tenyir de rosa el Pla de l'Estany en la segona edició de la Cursa de la Dona que està previst celebrar el 26 de juliol.

La cursa estava prevista pel mes de maig passat però es va haver d'anul·lar per la crisi del coronavirus.

Des de la delegació d'Oncolliga a Porqueres, impulsora d'aquesta iniciativa d'àmbit comarcal, s'ha dissenyat una nova versió de la cursa que tindrà lloc el pròxim 26 de juliol.

El repte consisteix a fer una ruta de 5km o 10 km per l'entorn del Pla de l'Estany. Cadascú pot fer la ruta que vulgui i a l'hora que vulgui, però al llarg del diumente 26 de juliol.

Per tal que la iniciativa tingui la màxima visibilitat, els organitzadors conviden tothom a compartir l'experiència a través d'Instagram citant @oncolligagi i utilitzant el hashtag #2acursadeladonadelpladelestany.

El preu de la inscripció és de 10 euros, en concepte de donatiu. Amb aquesta aportació s'estarà col·laborant directament amb la Fundació Oncolliga Girona, que com a conseqüència de l'actual crisi social i sanitària ha vist reduïts considerablement els seus ingressos habituals, provinents majoritàriament d'activitats solidàries organitzades pels voluntaris de les diferents delegacions. La inscripció només es podrà fer online, a través d'aquest enllaç: https://www.oncolligagirona.cat/reptes-solidaris/cursa-de-la-dona/inscripcions-2020.html

Totes les participants podran recollir la seva samarreta al Pavelló de Porqueres el divendres 24 de juliol, de 4 a 8 de la tarda, i el dissabte 25 de juliol, de 10 a 2 del matí i de 4 a 8 de la tarda.