El president de l'Espanyol, Chen Yansheng, ha afirmat aquest dijous que "la màxima responsabilitat del mal resultat esportiu" de l'equip aquesta temporada, descendit a Segona divisió, és seva i ha demanat els seus "més sinceres i profundes disculpes a l'afició i els seguidors que es preocupen per l'equip".

El mandatari blanc-i-blau no ha amagat, en un comunicat facilitat per l'entitat catalana, que ara el club iniciarà "una profunda autocrítica i reflexió".

"La temporada 2019-20 ens la vam plantejar com un repte il·lusionant i hem fracassat. Això és molt dolorós, però no perdem l'esperança i la il·lusió", ha afegit.

Chen Yansheng ha afirmat que promourà "de manera contundent" el desenvolupament de club. "Amb esforços incessants i treball dur, l'equip tornarà a la màxima categoria, el lloc on mereix estar per història", ha dit. En aquest sentit, el dirigent va augurar el retorn a Primera "d'un Espanyol molt més fort".

El president ha destacat motius per tenir esperança de cara al futur: "Disposem d'una bona situació financera i uns grans actius com són un estadi modern, una Ciutat Esportiva, un gran futbol base i, sobretot, el nostre millor actiu, l'afició que serà determinant per tornar a aconseguir èxits ".