29 de juliol de 2020
29.07.2020
Diari de Girona

Sheila Avilés, la campiona del món que entrena a la Costa Brava

La corredora de muntanya Sheila Avilés té planificada una estada de dos mesos a Sant Feliu de Guíxols per preparar-se pels seus propers objectius, encara incerts

29.07.2020 | 18:06
Sheila Avilés, la campiona del món que entrena a la Costa Brava

La Costa Brava, mar i muntanya; això ho saben molt bé una gran quantitat d'esportistes, tant amateurs com d'elit, que s'apropen a la zona per a realitzar els seus entrenaments. Entre ells, hi ha la corredora Sheila Avilés, la guanyadora de les sèries mundials Skyrunner l'any 2017 i 2019 en la modalitat Sky Classic. La corredora de 27 anys, de Santa Margarida de Montbui (l'Anoia), duu gairebé un mes entrenant -dels dos que té planificats- a la Costa Brava, gaudint de la combinació de mar i muntanya i explorant noves rutes a l'espera d'un futur incert.
Avilés, durant el seu training camp a Sant Feliu de Guíxols s'ha deixat veure entrenant en diferents ubicacions, per exemple, en el massís de l'Ardenya, també conegut com el massís de les Cadiretes.


Més enllà de les sèries mundials Skyrunner, Avilés té un palmarès molt extens, en el qual també destaca la medalla de bronce aconseguida en el Mundial de Mountain Running l'any 2019. Aquest any, però, una de les grans dominadores del panorama femení en distàncies d'entre 20 i 40 quilòmetres, no està podent gaudir com els anys anteriors amb un dorsal penjat, ja que en el calendari de curses de muntanya hi predominen els cartells de suspès per culpa de l'actual situació sanitària mundial relacionada amb la Covid-19; i el futur n'és incert.

Una de les primeres carreres que s'havia de celebrar, amb la participació confirmada de Sheila Avilés, era la Lloret de Mar Trail el passat diumenge 26 de juliol. Però com Avilés, els 800 corredors que esperaven poder competir per primera vegada després del confinament -sortint amb mascareta i de forma esglaonada-, van veure com els organitzadors del club La Sansi finalment decidien suspendre la carrera. Avilés, de moment sense cap dorsal, seguirà gaudint durant un temps més de la nova normalitat i dels entrenaments a la Costa Brava.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

????MIRADAS???? Otra semana más disfrutando de la costa brava y de los entrenamientos de nuevo. Un año un tanto extraño, se pasa el tiempo volando y seguimos sin poder hacer vida "normal" o más bien dicho una vida similar a la que teníamos en un pasado, quizás esta va ser nuestra nueva "normalidad"? Estos meses nos han hecho evolucionar como personas, a todos/as se nos ha removido algo por dentro y hemos empezado a valorar cosas que antes no prestábamos atención, ya que era fácil tenerlo por mano. Era fácil salir a pasear y respirar aire fresco, era normal quedar con los amigos para echar un café ?? o bailar en chiringuitos con las olas del mar ?? cerca. Así somos los humanos, aprendemos a valorar cuando nos quitan las cosas y las empezamos a echar de menos. Asimismo nos pasa a todos los deportistas cuando tenemos una simple lesión, te quejas de que estas cansado, de que te da pereza salir a veces a entrenar, hasta que de golpe te lesionas y no puedes ni correr 10' seguidos sin dolor. Un aprendizaje más no? #reflexiones #sheilaaviles #adidasterrex #portrait #covid19

Una publicación compartida de Sheila Avilés Castaño (@sheilaavilesc) elCompartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit