Un jugador del Sevilla va donar positiu en coronavirus després de les proves PCR realitzades diumenge passat a futbolistes i cos tècnic i els resultats de les quals es van conèixer al migdia de dilluns passat, segons va informar ahir l'entitat andalusa. El jugador està asimptomàtic, amb bon estat de salut i aïllat al seu domicili. El Sevilla, que va comunicar immediatament a totes les autoritats esportives i sanitàries aquesta circumstància, va aïllar la persona contagiada, va suspendre els entrenaments de l'equip i va realitzar tasques de desinfecció de les instal·lacions d'entrenament habituals.

Des del coneixement del positiu, el club ha realitzat ja dos nous controls PCR individuals a la resta de personal: en el primer totes les proves realitzades han resultat negatives i aquest matí es coneixeran els resultats de la segona prova, que es va realitzar ahir als futbolistes i tècnics.

El Sevilla FC té previst tornar als entrenaments, de forma individualitzada i amb totes les mesures aplicables, aquesta mateixa tarda, sempre que els resultats de la segona prova realitzada tornin a sortir negatius. I és que cal recordar que el conjunt que entrena el basc Julen Lopetegui disputa l'Europa League i la setmana que ve, dijous, ha de disputar a partit únic a Alemanya els vuitens de final contra el Roma. Caldrà veure si apareix algun positiu més a la plantilla o bé si es pot disputar el partit amb normalitat. També quina és la posició de la UEFA sobre un cas, calcat al del Reial Madrid amb Mariano Díaz.