El Llagostera es posarà en marxa el proper dilluns 10 d'agost, amb la primera sessió d'entrenament de l'equip d'Oriol Alsina. D'aquesta manera, els blaugrana tindran sis setmanes de pretemporada per posar-se a punt per a l'inici de la Lliga, que està previst per al cap de setmana del 26-27 de setembre.

El club anunciarà durant els pròxims dies els partits amistosos que disputarà aquests dies, després de no competir des del passat 8 de març quan va perdre davant del Barça B abans de la irrupció de la pandèmia del coronavirus.

A l'espera de la confirmació oficial sobre l'estructura que tindrà la nova Segona B, el Llagostera començarà a preparar la pròxima temporada conscient que caldrà fer un bon paper a la primera fase per salvar la categoria. En principi, hi haurà 100 equips distribuïts en cinc grups de 20 i que, alhora, es dividiran en subgrups de 10. A la primera fase, de 18 jornades, es decidirà qui lluita per l'ascens a Segona A, la Segona B Pro -que serà efectiva la temporada 2021-22- o la permanència.