El jove ciclista belga Remco Evenepoel (Deceunick-Quick Step), de 20 anys, va ser rescatat i portat a l'hospital a bord d'una ambulància després de caure aquest dissabte al buit des d'un pont mentre participava en la 114 edició de II Llombardia.

Restant 50 quilòmetres pel final, Evenepoel, que estava barallant al capdavant de la carrera, va perdre el control de la seva bicicleta, va impactar amb la paret del pont i va desaparèixer en el buit.

El jove corredor, campió d'Europa contrarellotge i guanyador enguany a San Juan, Algarve, Burgos i Polònia, va impactar amb una cama en la paret del pont, situat després d'una corba, i va caure en un barranc de prop de set metres. Afortunadament, l'impacte es va produir en la part inicial del pont, ja que en la zona central l'altura es de desenes de metres.

Evenepoel no va perdre el coneixement, segons va informar la televisió italiana Rai, i se li va veure parlar amb els metges mentre aquests li atenien en el barranc.

Adéu a la temporada

El belga va patir una fractura al pelvis que li impedirà competir pel que resta de la temporada, segons va informar el seu equip en un comunicat oficial.

"Lamentablement, els raigs X van mostrar una fractura de pelvis i una contusió en el pulmó dret, que mantindrà a Evenepoel, guanyador de quatre voltes per etapes enguany, al marge pel pròxim període", va anunciar l'equip Deceunick Quick Step.