Dos gols de Dembélé a la segona part, un de polèmic perque el VAR el va considerar legal tot i un possible fora de joc d'Ekambi, que va semblar que fregava la pilota, després d'un desajust defensiu del City, i un altre a tres minuts del final van deixar fora de les semifinals de la Champions l'equip de Pep Guardiola. Els francesos van aconseguir fer l'1-2 quan més a mercè es trobaven de l'equip anglès, que havia igualat el gol inicial de Cornet amb una genialitat de la dupla Sterling-De Bruyne. A la segona part el Manchester City va ser molt superior als francesos. Però en el primer xut a porta del Lió va arribar l'1-2. L'equip de Guardiola, que des de la banqueta no s'ho creia, va seguir insistint i Sterling va fallar el 2-2 sol a porta buida de manera increïble. En la següent acció, el Lió sentenciava amb el segon de Dembélé, 1-3. Serà rival del Bayern a la semifinal de dimecres que ve.