L'exdavanter blaugrana Henrik Larsson formarà part de l'equip tècnic del nou entrenador del Barcelona, Ronald Koeman, segons ha anunciat el club català.

Larsson signarà un contracte fins al 30 de juny de 2022, igual que l'holandès Alfred Schreuder, un tècnic expert en jugades d'estratègia, que ha treballat al Hoffenheim i a l'Ajax. Els tècnics han decidit fixar el 30 d'agost com a data d'inici de la pretemporada.

Koeman i Larsson van coincidir durant la seva etapa com a futbolistes quan tots dos van jugar al Feyenoord entre 1995 i 1997. Ara, 23 anys després, es retrobaran al Camp Nou.

El suec va arribar al Barça el 2004 procedent del Celtic Glasgow i, durant les dues temporades que va lluir la samarreta blaugrana, va donar un gran rendiment, marcant 22 gols en 62 partits.

Amb el quadre català va conquerir una Lliga de Campions, dues Lligues i una Supercopa d'Espanya. Ara torna a Barcelona com a tècnic, un paper que ja ha exercit en la seva Suècia natal en equips com el Falkenberg i Helsingborg.

Mentrestant, al Barça continua sense apagar-se l'incendi provocat per Messi, que hauria dit al nou entrenador que es veia més fora que a dins del club.